Betongarbeten Danderyd

STHLMS.M.B. BYGG
Entreprenad AB

 

Betongarbeten Danderyd

Vi på STHLMS.M.B. Bygg entreprenad AB kan erbjuda våra kunder en erfaren service inom betongarbeten i Danderyd, med bestående kvalitet som ett prioriterat mål i alla projekt vi tar på oss. Genom att följa den senaste trenderna inom teknik och material arbetar vi för att säkerställa att de slutförda projekten håller en hög standard.

Vi strävar alltid efter att leverera snabba resultat, utan att det har någon påverkan på kvaliteten. För oss är alltid kvalitet och en nöjd kund vår högsta prioritet.

Betongarbeten Danderyd

Vilka vi är

STHLMS.M.B Bygg Entreprenad AB är ett företag i Stockholm som erbjuder byggtjänster till privatpersoner och företag. Vi åtar oss såväl mindre enklare uppdrag som mer komplexa projekt.

Vi är ett företag med välutbildad och erfaren personal.

Betongarbeten Danderyd

Vad vi gör

Vår flexibilitet och breda kompetens möjliggör det för oss att kunna utföra det mesta inom bygg och entreprenad. Vi säkerställer alltid att alla våra arbeten utförs med hög kvalitet.

När du anlitar oss har du rätt till ROT-avdrag.

VÅRA TJÄNSTER

Nybyggnation

Vi har ett stort antal kunniga medarbetare som kan erbjuda er en helhetslösning för nybyggnation. Alla våra byggnationer utförs efter era önskemål. Vi strävar alltid efter att uppnå de höga krav som finns på marknaden och gör det vi kan för att möta kundens behov.

Markarbeten

Vi har förutsättningarna för att utföra alla former av markarbeten. Hos oss kan du vara säker på att alla dina markarbeten blir utförda med högsta noggrannhet. Oavsett om det gäller grävning, dränering eller stenläggning så finns vi tillgängliga!

Betongarbeten

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med betongarbeten. Vi är specialiserade på bland annat markbetong som är ett utmärkt alternativ vid en byggnation.

Tomtplanering

När du behöver en hållbar och funktionell tomt kan vi stå till tjänst! Vi ansvarar för att du får en tomt som går enligt dina önskemål. Önskar du dessutom att vi hjälper till med eventuell byggnation av hus, så fixar vi det också!

Pool

Drömmer du om en pool i trädgården? Då kan vi erbjuda dig en helhetslösning där vi utför allt från förberedelser och grävning till färdig montering. Självklart genomför vi även renoveringar och service av pooler.

Byggföretag

Vi är ett kompetent byggföretag som har erfarenheten och expertisen för att utföra allt inom branschen, stora som små uppdrag.

STHLMS.M.B. Bygg entreprenad AB

LUGNETVÄGEN 13, 137 36 Västerhaninge
073-966 72 15
Betongarbeten Danderyd